Servicepunten

Vind een servicepunt in de buurt

Over servicepunten

Voor het aanmeten en uitleveren van de veiligheidscorrectiebrillen en voor beeldschermbrillen maken wij in Nederland gebruik van het servicenetwerk van onder andere Eye Wish en Pearle. Hieronder vallen ca. 100 Eye Wish winkels die in 2022 worden omgebouwd tot Pearle Studio. In België kun je terecht bij de optiek winkels van Pearle en Grand Optical.

Voor het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming kun je in Nederland onder andere gebruik maken van de recent geopende Elacin shop en het servicenetwerk van Van Boxtel hoorwinkels en in België van de audiologen van de keten goed.

Daarnaast maakt Intersafe in Nederland gebruik van het servicenetwerk van Livit voor het aanmeten en leveren van specifieke orthopedische aanpassingen, zoals steunzolen in veiligheidsschoenen. In België hebben wij een samenwerking met Orthovalo die met de Pasbus op locatie steunzolen aanmeten.

Een actueel overzicht van alle servicepunten voor zowel oogbescherming, gehoorbescherming en/of orthopedische aanpassingen is te vinden via onderstaande zoekfunctie.

Maak een afspraak

Om je goed en veilig van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk een afspraak in te plannen voor het bezoek aan de opticien, audicien en/of orthopeed.

Indien je een afspraak maakt bij een goed hoorcentrum in België

Vraag een gepersonaliseerde opdrachtbon voor het aanmeten van de gehoorbescherming op bij jouw Customer Service contact van Lyreco Belgium via +32 (0)15 42 33 20 of ESMBE@lyreco.com. Overhandig de werknemer de opdrachtbon zodra je de contactpersoon, medewerker en jullie purchase order nummer hebt ingevuld.

  • Maak online een afspraak bij een goed hoorcentrum voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Zoek hiervoor een gewenste vestiging
  • Klik hiervoor bij de gekozen vestiging op [maak een afspraak].
  • En kies de optie 07. gehoorbescherming: doorverwijzing Elacin/Intersafe.
  • Neem de ingevulde en door de werkgever goedgekeurde opdrachtbon mee naar de afspraak. De hoorspecialist maakt de afdruk van de gehoorgang.

Zodra de gehoorbescherming klaar is, wordt deze rechtstreeks aan jouw bedrijf verstuurd.

Indien je een afspraak maakt met Elacin in Nederland of België.

Zowel voor een afspraak in de Elacin shop - Goudsesingel 224 in Rotterdam - als een persoonlijke afspraak met een Elacin Sales Engineer bij jou op locatie, kun je contact opnemen met Elacin Customer Service via +31 (0)88 20 80 600.

Geen geschikte locatie gevonden? 

Indien je geen geschikte locatie vindt of advies wenst voor betere ondersteuning bij het aanmeten van oogbescherming, gehoorbescherming of orthopedische aanpassingen, kun je telefonisch contact met ons opnemen in Nederland via +31 (0)78 618 14 00 en in België via +32 (0)15 42 33 20.